DPO Tools
Nasazení nástroje DPO Tools na správu agendy GDPR
Redakce
Zobrazení: 7051

Klient, velká mezinárodní společnost z oblasti sportu, která má pobočky v dalších státech Evropské unie, potřebovala sjednotit přístup k ochraně osobních údajů napříč celou skupinou a zajistit aktuálnost dokumentace s možností okamžitého online přístupu k této dokumentaci.

Setkání s klientem nad jeho potřebami v oblasti ochrany osobních údajů vyústilo v definici potřeby zajistit aktuálnost dokumentace ochrany osobních údajů. Firma zjistila, že není schopna efektivně dokumentaci spravovat v samostatných souborech Excelu a Wordu. Cílem byla možnost získat aktuální dokumenty ve formátu MS Office tzv. "on the fly", tedy tisknout maximálně aktuální dokumenty.

DPO Tools se ukázalo jako vhodný nástroj a řešení problému klienta. Nástroj umožnil klientovi spravovat dokumentaci ze všech poboček a přitom umožnit kontrolu ze strany jmenovaného pověřence. Nástroj také umožňuje sestavit dokumenty ve formátu Excelu nebo Wordu stiskem jednoho tlačítka a zajistit tak jejich maximální aktuálnost.

Nasazení nástroje proběhlo během jednoho měsíce bez nutnosti jakýchkoliv investic, protože jej nabízíme jako službu v cloudu. Klient tak může efektivně agendu spojenou s GDPR spravovat v jakékoliv pobočce a dle svých potřeb.

Výstup

Výstupem jsou dokumenty podle potřeby klienta, od katalogu zpracování, přes analýzu rizik, přehled aplikací a žádostí souhlasů až po registry zpracovatelů nebo management souhlasů. V systému lze spravovat celou řadu další dokumentace včetně požadavků na kamerový systém.

 

Ozvěte se, pokud máte zájem o bezplatnou konzultaci
Děkujeme! Vaše zpráva byla odeslána. Něco se pokazilo, zkuste to prosím později. Prosím, zadejte správnou odpověď pro Captchu.